avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 525 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... fisa de vaccinari in format international - de unde se ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

fisa de vaccinari in format international - de unde se poate lua si cum arata?

o prietean a avut accident in Marea Britanie si i s-a cerut fisa internationala de vaccinari, pe care se pare ca trebuie sa o tina la ea ca pe actul de identitate.

de unse se poate lua si cum arata?

eu stiu de una mica si alba din cere poate numai medicul sa intelega a ce scrie acolo si care este complet in romana de pe vremea cind eram la scoala.

multumesc anticipat pentru raspuns

Alte discuții în legătură

Despăgubiri accident rutier Me and my dogs Me and my dogs Buna ziua, mama mea (pasager) a fost implicată în accident rutier ,comis de șoferul in a cărui masina se află. A fost dusă la urgente, facut tc ,raze ... (vezi toată discuția)
Transcriere certificat casatorie prin consulat ContSters464938 ContSters464938 Buna ziua, Locuiesc in Anglia si m-am casatorit cu un cetatean tot roman aici. Am solicitat Consulatului roman la Londra transcrierea casatoriei in registrele ... (vezi toată discuția)
Accident de munca CristianMihai2018 CristianMihai2018 In urma cu 9 luni am suferit un accident de munca angajatorul acum cind revin in cadrul companiei a specificat ca voi face din nou protectia muncii care mi se ... (vezi toată discuția)