avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1622 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... intrebare!
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

intrebare!

Buna ziua.Am un contract de vanzare cumparare (cu clauza de intretinere) cu o batrana. In contract este stipulat ca i-am dat bani in fata notarului si ca ii asigur hrana,imbracaminte, si la deces o voi inmormanta.Intrebarea mea este daca as putea sa pun gaj pe acel apartament (eu stau separat de dansa ,am luat casa cu credit de la banca) ,pentru a-mi refinanta creditul de la banca.
pot sa il pun gaj?

Multumesc.
Cel mai recent răspuns: CRETU DANIELA , utilizator 12:35, 28 Ianuarie 2011
daca banca este de acord cu punerea unei ipoteci pe acel apartament, de ce nu?Contractul poate fi desfiintat prin instanta pentru neindeplinirea obligatiilor dar ipoteca va ramane.
intrebati inainte la banca despre acest aspect. au obiceiul sa va raspunda ca nu e posibil, dupa ce va iau banii pt analiza dosar
Si ce se intampla daca batrana se razgandeste?? Ma gandesc ca nu il vand apartamentul e vorba doar de ipoteca.. Nu stiu daca se va putea...
Multumesc mult

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Refinantarea creditului societatii Adiroj Adiroj Buna ziua, In ce conditii se poate refinanta un credit luat pe persoana juridica (SRL), garantat cu imobilul proprietatea administratorului unic, printr-un ... (vezi toată discuția)
Executare silita in cazul unui credit fara garantii/ipoteca Larisa08 Larisa08 Buna seara, Parintii mei au solicitat un credit la inceputul anului 2010, de 10000 euro, negarantand cu nimic, intrucat salariul tatalui meu era foarte mare ... (vezi toată discuția)
Anulare contract vanzare cumparare baietzika baietzika contractul respectiv este facut de parinti cu clauza de intretinere si abitatie pe timpul vietii. acum se cere anularea. in realitate noi nu am platit suma de ... (vezi toată discuția)