avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Reintoarcerea la munca incainte de cei 2 ani de ccc
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Reintoarcerea la munca incainte de cei 2 ani de ccc

Daca ma intorc la munca din concediul de crestere al copilului inainte de implinirea celor doi ani, conform art 17 din vechiul CCMUN as avea dreptul la o reducere cu doua ore a programului normal de lucru de 8 ore fara a fi afectat salariul de baza si vechimea in munca.Din cate am vazut acest articol nu a fost modificat in proiectul noului CCMUN. Intrebarea mea este: voi beneficia de aceasta prevedere daca eu ma reintorc la locul de munca zilele acestea cand nu este practic in vigoare nicio varianta de CCMUN ?

Alte discuții în legătură

Ccmun 2011 art 17 alin 1. beneficiez din start de 6 ore platite ca 8 ore sau trebuie depusa vreo cerere ? georginilitzica georginilitzica In CCMUN este specificat : ART.17. - (1) Salariaţii care renunţă la concediul legal pentru îngrijirea copilului în vârstă de până la doi ani ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea salariatei aflata in ccc ramona_tatulescu ramona_tatulescu La intoarcerea salariatei aflata in CCC inainte de implinirea celor doi ani prevazuti de lege pentru ingrijire copil, salariata are dreptul la program redus, ... (vezi toată discuția)
Reintoarcere din cic Mirelaa Mirelaa Buna ziua, Stie cineva daca ma reintorc la serviciu mai devreme (adica inainte de a implini copilul 2 anisori) pot beneficia de reducerea programului cu 2 sau ... (vezi toată discuția)