avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 443 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii şi fundaţii, într-un ... Sediu asociatie club sportiv
Discuție deschisă în Asociaţii şi fundaţii, într-un cuvânt: ONG-uri

Sediu asociatie club sportiv

Am o asociatie club sportiv cu sediul intr-un apartament( printr-un contract de comodat) pentru sectia de handbal. Intentionez sa fac o noua sectie, de fotbal, dar care va avea sediu de firma si m-ar interesa daca pot ramane cu ambele sedii. Sediul de la fotbal se poate declara ca punct de lucru al clubului?

Multumesc!
Ultima modificare: Vineri, 28 Ianuarie 2011
razvanmarinescu, utilizator
Cel mai recent răspuns: ContSters161855 , utilizator 22:35, 11 Februarie 2011
orice societate comerciiala dar si ONG pot avea UN SINGUR SEDIU DE LUCRU, acela care este trecut in registrul comertului, respectiv al asociatiilor si fundatiilor
restul proprietatilor pot fi doar puncte de lucru ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Echipa sport . srl ; s.a ; asociatie ce se potriveste ?? ContSters205490 ContSters205490 Ce tip de ( forma ) organizare se potriveste pentru o echipa sportiva ( fotbal ; handbal ; volei .. etc ) ? Srl ; S.A ; ... (vezi toată discuția)
Onorariu infiintare asociatie non-profit matei23s matei23s Vreau sa infiintez o asociatie non-profit si m-ar interesa care sunt onorariile cerute de avocati sau de persoana la care apelezi pentru consultanta si pentru ... (vezi toată discuția)
Sponsorizari pentru asociatie sportiva fara personalitate juridica? dmarius1 dmarius1 Buna ziua, Am infinatat de mai multi prieteni un club sportiv (jucam handbal amator) , am renuntat practic la el dupa ce am vazut cat acte sunt necesare ... (vezi toată discuția)