avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 926 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
sa inteleg ca se stiau grilele pretestate?asta ai vrut sa spui Patrick?
credeti ca literea I va avea interviul pana miercuri?
justjustice a scris:

credeti ca literea I va avea interviul pana miercuri?

Da. Si eu sunt ...I.

In eventualitatea ca unii nu se vor prezenta la interviu, se va modifica ora de sustinere a celorlati? Sau comisia va fi ..libera, in intervalul respectiv?
jorjinio23 a scris:

sa inteleg ca se stiau grilele pretestate?asta ai vrut sa spui Patrick?

Eu cred ca cei din comisie stiau care sunt punctate si care sunt pretestate.
Cel putin la noi in sala au fost foarte evazivi in legatura cu acea greseala, ca si cum nu ar fi avut oricum prea mare importanta.
Eu nici nu am mai facut acea grila. Mi-au dat parca de inteles ca oricum nu conteaza.
Cel putin asta a fost impresia mea.

cunosc persoane care sunt in sistem de multi ani si f buni profesionisti.nu au sustinut aceste ex de logica si totusi sunt buni.nu-mi dau seama care este "logica" acestor ex de logica ptr a constitui un criteriu de apreciere daca o anumita persoana poate fi sau nu un bun magistrat.si mai ales cand ex se sustine contracronometru.este inevitabil sa ajungi sa pui raspunsuri la "ghici".poate fi totusi un antrenament ptr loto 6/49.iar in privinta interviului mi se pare total subiectiv.in iarna persoana care a intrat dupa mine la interviu m-a intrebat cine face parte din comisie si pe urma a zambit spunand " mi-a fost profesor la univ." DIN INTAMPLARE prof.poate o cunostea.....sau poate nu

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)