avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 873 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Admitere INM august 2011
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Admitere INM august 2011

Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Salut tuturor!Se pare ca aici sunt discutii intre auditori. Felicitari tuturor! am dat si eu anul acesta si am picat cu 59 de puncte. Asta e,poate la anu e mai bine.
Dati-mi si mie niste sfaturi cum sa invat,dupa ce carti sa invat pentru ca la anul nu as vrea sa mai ratez. Va multumesc anticipat! O zi buna!
simona_t a scris:

ovidjus a scris:

pariaza cineva?... care va fi ultima medie? eu zic 77.3 :hm:

7,55

Mersi ca v-ati dat cu parerea... Ma bucur ca sunteti asa optimisti cu totii, eu am prieteni care pariau in jurul lui 78 si ma considera pe mine optimist. Fiecare dupa cum se raporteaza la el insusi probabil...
Mai am o nelamurire. Astia de la inm se joaca cu nervii nostri doar pentru amuzamentul lor? Se sta o saptamana ca sa se corecteze logicele, se da rezultatul la interviu dupa 2 zile. De ce cand toate astea se stiu deja de azi? Era perfect posibil ca in seara asta sa avem rezultatele finale (cele care se afiseaza pe 26 jocurile fiind facute insa chiar din aceasta dupa-amiaza 18 septembrie). Totusi, se poate sa fie niste rosturi pe care sa nu le inteleg eu dar aparenta este de absurditate clar. Cata rabdare sa mai avem??:wassat:
Apropo mai stie cineva note mici la logic?=D> orice nota mica e binevenita pt o stare de optimism general :yeah: glumesc (si nu prea)...nu de alta dar am mai auzit un 85 si un 83 de ieri pana azi (asta pentru putin pesimism :(). Mult succes tuturor ce sa mai, keep in touch...
Ultima modificare: Duminică, 18 Septembrie 2011
ovidjus, utilizator
ovidjus a scris:

simona_t a scris:

ovidjus a scris:

7,55

Mersi ca v-ati dat cu parerea... nu-mi vine sa cred ca eu sunt atat de pesimist iar tu atat de optimista...
Mai am o nelamurire. Astia de la inm se joaca cu nervii nostri doar pentru amuzamentul lor? Se sta o saptamana ca sa se corecteze logicele, se da rezultatul la interviu dupa 2 zile. De ce cand toate astea se stiu deja de azi? Era perfect posibil ca in seara asta sa avem rezultatele finale (cele care se afiseaza pe 26 jocurile fiind facute insa chiar din aceasta dupa-amiaza 18 septembrie). Totusi, se poate sa fie niste rosturi pe care sa nu le inteleg eu dar aparenta este de absurditate clar. Cata rabdare sa mai avem??:wassat:
Apropo mai stie cineva note mici la logic?=D> orice nota mica e binevenita pt o stare de optimism general :yeah: glumesc (si nu prea)...nu de alta dar am mai auzit un 85 si un 83 de ieri pana azi (asta pentru putin pesimism :(). Mult succes tuturor ce sa mai, keep in touch...

si eu mai stiu un 85 si un 84 logica, dar si note mai mici, sub 70.cel cu 85 are 85 la jurudic, iar cel cu 84 are 76 la juridic
sim_m a scris:

ovidjus a scris:

Eu am pariat dupa prima proba ca media finala va fi 7,66 :) de fapt intre 7,61 si 7,71 cu o eroare de 0,05. Daca media la interviu este de 9,50 si la rationament de 65 de grile atunci media finala cam pe acolo va fi, in jurul lui 7,65. Mai sunt doua zile si vom avea si certitudini :D.

da, dar s-ar putea ca media la rationament sa fie pe la 70. Stiu, o premiera dar e posibil. De asta am zis peste 77. Vorbim si noi sa treaca timpul ce sa mai. In fine, noroc mult inca o data!;)
intre 7,45 si 7,50!

Alte discuții în legătură

Viol sau profanare de morminte (cadavru)? avTodincaVeronica avTodincaVeronica Speta: daca o femeie ajunge la morga, presupusa decedata si un angajat intretine relatii intime si aceasta isi revine, care este calificarea juridica a ... (vezi toată discuția)
Admitere inm 2013 ContSters262049 ContSters262049 Deoarece topicul pentru Admitere inm 2013, deschis de un coleg de forum , nu poate fi decat citit, nepermitand adaugiri -o problema tehnica, banuiesc- voi ... (vezi toată discuția)
Admitere barou 2013: data examenului, bibliografie, spete, experiente Iulian81 Iulian81 Buna ziua! Imi poate spune cineva daca pentru 2013 se va da examen de admitere in Barou din noul Cod Civil? Si daca da au aparut deja carti de civil? La drept ... (vezi toată discuția)