Avand in vedere ca s-au afisat rezultatele concursului din ianuarie 2011 si ca threadul pt acel examen a ajuns deja la o cifra impresionanta de pagini si luand de asemenea in considerare ca incepand de astazi interesele multora dintre noi se despart (unii vor ramane acolo pt a dezbate probleme in legatura cu probele care urmeaza in concursul in curs de desfasurare), propun ca cei care au note sub 7.00 (si care vor sa dea examen in august) sa treaca pe acest thread, urmand ca dupa ultima proba din concursul aflat in desfasurare sa ni se alature si cei care, din nefericire, vor fi nevoiti sa dea si in august.
Cele mai OK din punct de vedere al pretului gasesti prin Rahova, Drumul Taberei, Militari mai departe de centru. Zonele sunt si ok dpdv al oamenilor (prima e relativ, depinde unde gasesti). Ultima are avantajul de a avea metrou.
Cele mai OK din punct de vedere al zonei/oamenilor/accesului sunt : zona iancului, crangasi, tineretului, stefan cel mare, mosilor,... Avantaj mare : metrou + alte mijloace de transport, acces rapid in centru... Cam astea imi vin in cap la prima strigare. Si, bineinteles, in centru, dar preturile sunt cam prohibitive.
e ok si in militari. ai metrou si o gramada de autobuze. faci cam 20 minute pana in centru.
si in crangasi e bine, ai metrou si autobuz direct pana la Institut.
a. acum 2 ani stiu sigur ca se inchiriau garsoniere si mansarde chiar langa Cismigiu. adica vis-a-vis de Institut. pentru cei cu bani, creca e cea mai buna varianta.
mai exista posibilitatea sa stati pe nashpa in caminele studentesti. da trebuie spaga. nu stiu cine se baga la asa ceva.
puteti sa stati si pe bune in camine, daca va inscrieti la masterat si luati la buget. da creca inscrierile s-au terminat si examenu s-a dat :) ideea este ca ar trebui sa va grabiti, pentru ca tocmai au venit si studentii in Bucuresti.