avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 619 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Foloseste poza altcuiva pe messenger...ce-i de facut?
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Foloseste poza altcuiva pe messenger...ce-i de facut?

Va rog sa ne ajutati cu un sfat! Nu de mult timp am aflat ca o fosta colega a prietenei mele foloseste poza acesteia pe messenger si mai cine stie unde. Avem dovezi, si sotul prietenei a facut ID fals sa vada ce are de gand. Minte cu nerusinare in legatura cu identitatea ei, flirteaza cu toti barbatii....Prietenei mele ii este tare frica....Au mai fost cazuri cand femei au fost violate, batute pe strada pentru ca cineva le-a furat identitatea, le-a clonat profilul pe Facebook etc.
Va rugam sa ne ajutati, unde si cui sa ne adresam cu plangere????
Multumim
Cel mai recent răspuns: Seashell , utilizator 17:23, 2 Februarie 2011
Seashell a scris:

Va rugam sa ne ajutati, unde si cui sa ne adresam cu plangere????

Politiei. Si sa aveti si probe eventual.
Multumesc pentru raspuns. Mai multe persoane mi-au spus ca politia nu se baga in astfel de cazuri...Nu stiu care-i adevarul....#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt de identitate,hartuire si amenintare pe internet gughi88 gughi88 Buna ziua, Am o mare problema de 2 ani de zile. O anumita persoana,anonima si-a facut un cont de facebook cu pozele mele.Am contactat facebook-ul,au sters ... (vezi toată discuția)
Cineva mi-a creat cont pe o pagina si refuza sa mi-l stearga. cui ma adresez? yoana_ok yoana_ok Buna tuturor! Am si eu o problema si nu stiu cum sa o rezolv. Mi-am scris intr-o zi numele pe Google (Ioana Husanu) sa vad daca apare intr-un context legat ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, prietena ma acuza ca ii folosesc contul de pe facebook Mariana Dina Mariana Dina Am facut un cont de facebook unei prietene! Acum sunt amenintata ca i am citit converastiile si ca o sa faca plagere! Va rog sa mi spuneti ce consecinte poate ... (vezi toată discuția)