avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 521 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... despre notar public...
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

despre notar public...

#-o ca sa-ti deschizi notariatul tau ,trebuie sa faci masterul ,in ce domeniu?apoi stagiatura....as dori sa stiu si eu pasii decurgerii unei astfel de cariera...va multumesc
Cel mai recent răspuns: Ana-Maria Dutescu , Avocat 00:55, 31 Ianuarie 2011
Aflati toate amanuntele din Legea nr. 36/1995 a notarilor publici si a activitatii notariale si de pe siteul Uniunii Notarilor Publici
Nu e nevoie de nici un master.
E nevoie de licenta in drept, apoi sunt 2 variante, fie angajarea ca notar stagiar la un cabinet deja existent, fie prin concurs, dupa 5 ani de vechime in profesii juridice.

De principiu, daca nu aveti un parinte/ruda notar, nu aveti nici o sansa.
Mai multe detalii pe www.uniuneanotarilor.ro

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Notar iuliana_talmaciu87 iuliana_talmaciu87 e adevarat k pentru a putea da anul acesta examenul de notar stagiar trebuia depusa cererea la colegiul notarilor de catre notarul public la care fac ... (vezi toată discuția)
Cum sa devin notar nutzy nutzy lucrez ca jurist din 2005 la primarie, cu o intrerupere de 2 ani(concediu de cresterea a copilului).cum procedez sa devin notar?se calculeaza si cei 2 ani de ... (vezi toată discuția)
Cum devin notar? anyana61 anyana61 buna ziua! stie cineva daca pot sa sustin examenul pt notari stagiari daca NU sunt angajata in cadrul unui birou notarial? am doar 9 luni de experienta ca si ... (vezi toată discuția)