avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1036 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Coasigurat
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Coasigurat

Sotul a fost angajat pana pe data de 01.12.2010 sotia era trecuta in intretinere deci avea calitatea de coasigurat . De la 1 dec 2010 sotul este somer , sotia s-a imbolnavit si s-a internat pe 25.01.2011 . Sotia mai are calitate de coasigurat sau trebuie sa plateasca spitalizarea ?
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:38, 29 Ianuarie 2011
Casa de Asigurari de Sanatate va poate da raspunsul corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Coasigurati persoane fara venituri EMANUELLA2606 EMANUELLA2606 Buna seara! Am si eu o intrebare. Am fost in somaj 6 luni pana in dec 2014.Incepand cu ian 2015 imi platesc asigurarea de sanatate din mana(pt ca nu ... (vezi toată discuția)
Adeverinta coasigurat nicoletaav nicoletaav avem un salariat, a carei sotie se afla in intretinere, nu are nici un venit, este coasigurata . sotia urmeaza sa nasca; pentru spitalizare va avea nevoie de ... (vezi toată discuția)
Sotia poate fi coasigurat daca nu a fost declarat la locul de munca al sotului elisa_simionca elisa_simionca Buna, daca sotul este angajat, iar sotia este casnica, insa sotul nu a declarat-o la locul de munca, pentru a putea fi declarata coasigurat este sau nu ... (vezi toată discuția)