avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 870 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locuinta unifamiliala
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locuinta unifamiliala

Stau la bloc , nu avem asociatie de proprietari , si as vrea sa fac un credit la CEC pentru reabilitarea termica a apartamentului , cu dobanda subventionata de stat , conform OUG 69 /2010 . In ordonanta se spune ca se acorda creditul pentru cei ce locuiesc la bloc numai prin asociatia de proprietari . Am fost la CEC sa ma interesez de credit si mi s-a spus ca mi se acorda ,chiar daca stau la boc, ca persoana fizica . Care este realitatea , ce sa cred ?
Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 20:27, 29 Ianuarie 2011
Continuati demersurile la CEC si incercati sa luati imprumutul.
Este posibil ca banca sa va solicite documentele necesare efectuarii lucrarii: proiect, contract, aprobari ...
Atunci va fi greu sa obtineti aprobarea de la primarie pentru aceasta reabilitare termica a unui singur apartament. Si-aici va impotmoliti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Terasa bloc eu.ro eu.ro ce trebuie sa plateasca un locatar de bloc de la et 4 din 10,obligat doar ; 1 hidroizolatie 2 hidro-termoizolatie? (vezi toată discuția)
Se poate lua un credit pe asociatia de proprietari pentru reparatii? lilia_puscas lilia_puscas Buna ziua! O asociatie de proprietari poate lua un credit pentru diverse reparatii, amenajari, ca de exemplu: reparare/inlocuire usa intrare, amenajare ... (vezi toată discuția)
Anveloparea termica prin programul primariei si ordonanta de urgenta 69 din 30 iunie2010 NCorina NCorina Va rog sa imi explice cineva ''OUG 69/2010 Art 13 (3) Beneficiarul va garanta prin angajament asumat de catre propietari locuintelor unifamiliale sau a ... (vezi toată discuția)