Buna ziua, ma numesc Daniela M si locuiesc in strainatate din 1996. Cum asi putea intra in posesia cartii de munca? Am lucrat in constructii in Brasov din anul 1998 pana in anul 1992 si din anul 1992-1993 pana in anul 1994-1995 am lucrat la Rodipet Brasov care a fost si ultimul loc de munca in Romania. Totul a fost bine si nu prea. La predarea chioscului inventarul a iesit bine dar am fost obligata sa platesc ziarele care au ramas nevandute. Bineinteles ca nu am fost de acord si atunci fosta mea sefa sau directoarea din Brasov mi-a spus ca nu am sa primesc cartea de munca inapoi pana nu am sa achit suma respectiva.Au trecut cativa ani buni de atunci si asi dorii sa i-mi recuperez acel act (cartea de munca). Unde m-a pot adresa sau ce acte i-mi sunt necesare pentru a rezolva aceasta problema. Va multumesc .
Depuneti o sesizare la ITM-ul in a carui raza isi are sediul fostul angajator .. din cate stiu Rodipet are sediul social pe Bucuresti si nu pe Brasov.
In speta. sesizarea o depuneti la ITM Bucuresti.
SC Rodipet SA este in faliment.
Carte de munca
menacao
Buna seara!am lucrat din anul 1995 pana in anul 1998-la rodipet in judetul suceava.Din anul 1999 am plecat din tara.as vrea sa stiu de unde si daca imi mai pot ... (vezi toată discuția)