Salut!
Am asteptat sa primesti un raspuns mai... "avizat". adica de la un utilizator care este in domeniu SU, dar nu de l aprimaria la care ai fost.
Tu ai intrebat, iar eu am incercat sa te ajut cu ceea ce stiam eu.
Hai sa iti zic ceva, dar sa nu crezi ca sunt mistocar!
Ai spus:
dar de la primarie mi au spus ca e posibil sa am nevoie de aviz de la ISU Dobrogea (terenul este in Constanta) .
Acesta este un raspuns pe care il da un angajat al primariei pe postul de... gurad sau, in cel mai fericit caz... portar al primariei.
Un ispector SU sau un sef SVSU iti raspunde clar (nu cu ... e posibil): ai sau nu ai nevoie de avizul celor de la ISU, daca soliciti autorizatie in vederea construirii unei locuinte.
Eu aud acuma, pentru prima data, ca este necesar aviz de la ISU, daca vrei sa iti construiesti o locuinta. E... posibil ca eu sa ma insel!
Sa nu pierzi vremea, trimite o scrisoare la INSPECTORATUL PENTRU SITUATII DE URGENTA DOBROGEA AL JUDETULUI CONSTANTA, Adresa: Constanta, str. Mircea cel Batran, nr. 110, cod postal 900663
sau suna la telefon: 0241.617.381, 0241.617.382 ori trimite un fax la 0241.616.342 sau e-mail la adresal: urgente@isudobrogea.ro si intreaba daca ai nevoie sau nu de aviz.
Daca ei spun ca nu, iar eu am dreptate ca nu, du-te la primarie si spune-i celui care ti-a raspuns ca isi ia leafa pe de-a moaca.
Poate imi dai si mie un MP sa stiu ce spun cei de la ISU