avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1005 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... garantie obligatorie?
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

garantie obligatorie?

administratorul trebuie obligatoriu sa aiba o suma de bani depusa intr-un cont drept garantie?

daca da , care este suma minima?
Cel mai recent răspuns: Armenteros , utilizator 20:21, 29 Ianuarie 2011
Nu este obligatoriu.
Numai daca in adunarea generala proprietarii cer acest lucru si, bineinteles, daca administratorul accepta aceasta cerere.
Daca administratorul are atestat sau este persoana juridica puteti solicita sa incheie o asiigurare de raspundere civila profesionala.
Atentie, acest tip de asigurare nu acopera riscurile cu privire la frauda, inselaciune sau deturnare de fonduri.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce prevede legea referitor la termenul de pastrare a arhivei asociatiei de proprietari - adica, daca si dupa cat timp se distrugem sau se pastreaza, si in ce conditii ?! Psihosex Psihosex Buna seara! 1) Administratorul spune ca nu nu mai exista fond de rulment, desi eu stiu sigur ca nu am primit banii inapoi! Nu am lipsit de la ... (vezi toată discuția)
Clauze nefavorabile contract asociatie de proprietari - firma de administrare George Staicu George Staicu Suntem o asociatie de proprietari recent infiintata. Am elaborat o cerere de oferta pe care am trimis-o la mai multe firme de administrare pt servicii de ... (vezi toată discuția)
Ce atributii are un administrator de bloc ? DragosDrs DragosDrs Buna seara. Va rog sa-mi spuneti si mie care sunt atributiile unui administrator de bloc. Daca se poate inclusiv cu articole de lege. Si de ce are ... (vezi toată discuția)