avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1040 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale deschidere punct de lucru
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

deschidere punct de lucru

Am deschis un punct de lucru pt SRL, dar nu stiu cum e cu avizele de la pompieri, mediu, sanepid. Mi sa spus ca sunt anuntati de Camera Comertului si vin reprezentantii din partea autoritatilor respective. Asa este?
Cel mai recent răspuns: anca.popescu , utilizator 21:35, 18 Aprilie 2008
De registrul comertului vrei sa spui.... Da, asa e.
Se pare ca ai depus documentatia necesara pentru deschiderea punctului de lucru si acum astepti avizele, am dreptate?
Daca e asa, intr-adevar, vor veni reprezentanti ai fiecarei institutii. Doar ca uneori dureaza mult. E mai indicat sa insisti daca vrei sa obtii avizele mai repede.
nu mai vine nimeni
de accea s-a dat declaratia model 2
pe certificatul constatator va scrie daca pentru vreuna dintre activitati va trebuie aviz de la mediu

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Autorizatii sanepid, veterinar si mediu Adrian Petre Adrian Petre Buna ziua, Am o rulota comerciala in care ureaza sa desfasor o actevitete de mini market. Am solicitat la Registrul comertului deschiderea unui punct de lucru ... (vezi toată discuția)
Deschidere punct de lucru - avize necesare fscridon fscridon Buna ziua, Am nevoie de un sfat competent cu privire la deschiderea unui punct de lucru. Am frunzarit internetul si am gasit mai multe pareri si nu stiu ... (vezi toată discuția)
Infiintare srl-d cu oiect de activitate comert cu amanuntul costy_ony costy_ony una ziua, Ma intereseaza si pe mine infiintarea unui SRL-D prin care sa comercializez mezeluri,carne, lactate,bauturi. Autorizatii ( fiind vorba d produs ... (vezi toată discuția)