avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 889 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025: Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale CAZIERUL FISCAL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

CAZIERUL FISCAL

DORESC SA AFLU CUM PUTEM SCHIMBA HANDICAPATA ASTA DE LEGE CU CAZIERUL FISCAL ?
MENTIONEZ CA AM O FIRMA CARE NU A FUNCTIONAT NICIODATA , PE CARE AM SUSPENDAT-O DIN CAUZA IMPOZITULUI BOC , SI PT CA NU AM DEPUS LA TIMP DECLARATIILE PRIVIND INACTIVITATEA FIRMEI FIRMA A FOST DECLARATA INACTIVA SI INSCRISA IN CAZIERUL FISCAL . CONSIDERATI CA ESTE NORMAL SA INSCRII O FIRMA IN ACEST CAZIER FISCAL CARE ARE ACTIVITATEA SUSPENDATA TEMPORAR ?
DE CATE SEMNATURI AVEM NEVOIE SA SCHIMBAM ACEASTA TAMPITA LEGE ?

Cel mai recent răspuns: ContSters135817 , utilizator 00:18, 30 Ianuarie 2011
Prin Constituţia României se spune ca iniţiativa legislativă aparţine şi unui număr de cel puţin 100.000 de cetăţeni cu drept de vot. Cetăţenii care îşi manifestă dreptul la iniţiativă legislativă trebuie să provină din cel puţin un sfert din judeţele ţării, iar în fiecare din aceste judeţe, respectiv în municipiul Bucureşti, trebuie să fie înregistrate cel puţin 5.000 de semnături în sprijinul acestei iniţiative.

Succes!
Ce initiativa...niste ..... s'au trezit sa legifereze niste aberatii..ideea este ok..detaliile lasa de dorit. S'a dorit combaterea evaziunii fiscale si s'a legiferat la intamplare...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Schimbare legislație articole pirotehnice Feryche Feryche Exista o sansa cat de mica sa se poata schimba legislatia impotriva articolelor pirotehnice? vine revelionu si un revelion fara ,,jucari,, e pustiu in toata ... (vezi toată discuția)
Cum sa procedez? propunere modificare lege danaa1 danaa1 Doresc sa propun o modificare a unei legi. Din cate stim,doar parlamentarii fac si voteaza legi. Cum sa procedez pentru propunere de modificare a unei legi? ... (vezi toată discuția)
Sa schimbam legea impreuna ContSters87904 ContSters87904 As dori sa stiu daca propunerile noastre de schimbare legislativa sunt trimise undeva sau raman aici blocate. Ar spre beneficiul nostru al tuturor sa plece ... (vezi toată discuția)