avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 638 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare procura?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare procura?

va rog sa ma sfatuiti cum se poate anula o procura! o persoana a dat o procura (legal prin notariat) unei alte persoane; ulterior si-a dat seama ca a facut o mare prostie #-o si acum vrea sa o repare ;se mai poate? multumesc mult tuturor celor ce ma vor ajuta
Cel mai recent răspuns: baltazar , utilizator 12:47, 21 Aprilie 2008
Se poate. Mergeti la notariatul la care ati facut procura.
Nu e musai acolo, dar e mai bine.
~ Conținut șters la cerere ~
~ Conținut șters la cerere ~
multumesc ,aveam mare nevoie de acest raspuns;m-am linistit::luck:
Si ca sa fie tacamul compet nu va opriti la revocarea procurii, ci trimiteti si mandatarului o notificare prin care ii puneti in vedere ca prin actul autentificat sub nr.... i-a fost revocata procura., ca sa nu spuna ca n-a stiut.

Alte discuții în legătură

N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Procura de imputernicire dangabriela dangabriela In dorinta de a vinde o bucata de pamint, mama mea a incheiat o procura de imputernicire in vederea reprezentarii in problema vinzarii pe numele unei terte ... (vezi toată discuția)
Procura autentica irevocabila Andreea Istrate Andreea Istrate In ce conditii s-ar putea realiza revocarea unei procuri autentice numai cu acceptul mandatarului? Exista vreo clauza ce ar putea fi inserata pentru a nu se ... (vezi toată discuția)