avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revocare procura?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revocare procura?

va rog sa ma sfatuiti cum se poate anula o procura! o persoana a dat o procura (legal prin notariat) unei alte persoane; ulterior si-a dat seama ca a facut o mare prostie #-o si acum vrea sa o repare ;se mai poate? multumesc mult tuturor celor ce ma vor ajuta
Cel mai recent răspuns: baltazar , utilizator 12:47, 21 Aprilie 2008
Revocarea unei procuri nu trebuie făcută obligatoriu la acelaşi notar unde s-a încheiat. Este suficient a se face revocarea acelei procuri la orice notar, în care să se insereze menţiunea că declarantul se obligă a comunica mandatarului său această revocare, şi că solicită înregistrarea revocării în Registrul Naţional de Revocare a Procurilor.
După aceea veţi comunica această declaraţie autentică de revocare a procurii atât notarului care a încheiat procura, cât şi mandatarului, în cel mai scurt timp.
multumesc tuturor celor care ma ajuta si nu ma considera naiv pentru intrebarile pe care le pun!!!! sunt informatii foarte utile! :luck::luck::luck:

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

N-am gasit notar care sa accepte revocarea unei procuri fara nr .autentificare mariapopescu mariapopescu Niciun notar n-a acceptat ca tatal meu sa dea declaratie de revocare a procurii data nepoatei lui pentru terenul in indiviziune ,deoarece nu are nr de ... (vezi toată discuția)
Procura de imputernicire dangabriela dangabriela In dorinta de a vinde o bucata de pamint, mama mea a incheiat o procura de imputernicire in vederea reprezentarii in problema vinzarii pe numele unei terte ... (vezi toată discuția)
Procura autentica irevocabila Andreea Istrate Andreea Istrate In ce conditii s-ar putea realiza revocarea unei procuri autentice numai cu acceptul mandatarului? Exista vreo clauza ce ar putea fi inserata pentru a nu se ... (vezi toată discuția)