de ce mi se imputa o valoare de bani pentru faptul ca la primirea unor tichete cadou nu s-au oprit valorea privind impozit, contributii de asigurari sociale, contributii sociale de asigurari de sanatate, contributii la fondul de somaj pentru anul 2009.
e legal sa mi se opreasca suma de bani abia acum si nu atunci cand am primit tichetele?X-(
Nu cred ca este vorba de imputatie, intrucat in legislatia actuala nu exista, ci este cred vorba despre regularizare, intrucat atunci cand operatiunea financiar-contabila trebuia sa se faca inclusiv retinerea la sursa a contrbutiilor la bugetul de stat datorate, nu s-a facut.
Oricum mi se pare ciudat ca abia acum se fac aceste "regularizari".
Nu este vorba de imputatie, ci este vorba de evitare recuperarii de la d-voastra. a acelor contributii dartorate, evitandu-se calea judecatoreasca.
multumesc domnule gabescu pentru operativitate=D>, dar,
Dispozitia nr../...2011la art.1.
,,se imputa suma de .. lei incasata necuvenit, reprezentand impozit, contributii de asigurari sociale, contributii sociale de asigurari de sanatate, contributii la fondul de somaj incasate necuvenit in cursul anului 2009 ca urmare abeneficierii de tichete cadou in lunile....."
nelamurire: de ce acum ,a cui a fost greseala ,de ce eu sa platesc si nu cei care au omis sa opreasca la sursa?:help: