avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 803 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea 189/2000, indemnizatii si sporuri cuvenite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea 189/2000, indemnizatii si sporuri cuvenite

Mama mea a fost stramutata impreuna cu intreaga familie in timpul razboiului, din localitatea Lespezi jud. Iasi, in localitatea Copalau Jud. Botosani. Mama mea traieste, are 73 de ani, si as vrea sa stiu daca poate beneficia de drepturile acestei legi si daca da, ce anume ar trebui sa faca? Mentionez ca nu detine nici un act prin care ar putea certifica acest lucru. Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Probleme cu parintzi ptr casa .... putin ajutor pls... swann_cta swann_cta Am o mare neintelegere cu mama mea si anume... ea are o casa in jud botosani si una in jud constanta,ambele care sunt pe numele ei ,ea fiind in varsta de 62 de ... (vezi toată discuția)
Legea18/2009 - casa de pensii da un raspuns intirziat COSTEA_09 COSTEA_09 Familiile parintilor mei au fost trimise in refugiu ,in perioada martie 1944-martie 1945 intr-un sat din jud. Medehinti( ei fiind din Pascani, jud. iasi). ... (vezi toată discuția)
Succesiune Marian_Marian10 Marian_Marian10 Buna ziua Tatal meu a decedat si doresc sa fac succesiunea. La data decesului era casatorit cu mama ( care traieste) si eu mai am un frate. Tatal meu ... (vezi toată discuția)