avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... am dreptul sa....
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

am dreptul sa....

mi-am cumparat o masina din Italia.am acte de vanzare -cumparare...deci sunt proprietarul masinii. am buletin italian, rezidenta italiana...momentan locuiesc in I#-otalia....problema mea este urmatoarea: daca vin in Romania, pentru o perioada nedeterminata, avand datele de mai sus, sunt nevoita sa inmatriculez masina? mentionez ca taxele le platesc aici,in Italia.www.avocatnet.ro/images/smil...
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 18:48, 30 Ianuarie 2011
Pentru un period determinat de timp si avand in vedere ca nu veti fi in Romania sau vei schimba resedinta, nu e necesar, atunci cand ai cu tine asigurari, si Inspectia tehnica a vehicului. Si daca ai nevoie de sa schimb rezedinta, poti sa-i imatriculez masina fara plata de taxa aia nenorocita ilegala care se adopta in Romania, calcand toate legiile si principiile europeane.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Inmatriculari auto baies nichifor baies nichifor http://www.avocatnet.ro/images/smilies/sad.gif (vezi toată discuția)
Daca sunt cetatean strain pot cumpara masina in romania? MarielenaDm MarielenaDm Buna ziua, Pun intrebarea pentru o cunostinta: daca acesta este cetatean strain (Marea Britanie), poate cumpara si inregistra pe numele lui un autoturism in ... (vezi toată discuția)
Mașină înmatriculată în românia, talon și numere reținute în italia cu obligația de a o asigura pe 6 luni. e imposibil să fac asta, cum îmi recuperez documentele? viorelbaitan viorelbaitan Bunaziua. Am cumparat un autoturism din italia acum 5 luni si l-am inmatriculat definitiv in romania. In momentul cumpararii s-a întocmit factura. Mentionez ... (vezi toată discuția)