avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... IMPUTERNICIRE
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

IMPUTERNICIRE

Buna seara, ajutati-ma, va rog cu un model de imputernicire, pe care trebuie sa mi-o faca fratele meu care este in strainatate, pentru a retrage in numele lui plangerea penala formulata impotriva unei persoane.S-a dat termen la judecatorie pentru a aduce aceasta imputernicire..
Va multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Marcel Mihalache , Avocat 20:08, 30 Ianuarie 2011
Nu dvs. intocmiti aceasta imputernicire, ci fratele dvs.
Acesta va merge la consulatul Romaniei din tara respectiva si va semna acea procura speciala de reprezentare pe numele dvs. , procura pe care o va trimite in tara pentru dvs.
Luati totusi legatura cu un avocat, fiind dosar penal, este putin mai complicat.
Multumesc pentru raspunsul dvs, insa tin sa mentionez ca mi-a mai facut fratele o imputernicire la notar, insa este o imputernicire generala, iar judecatorul a spus ca trebuie o imputernicire in care sa fie mentionat clar, ca pot sa retag in numele fratelui plangerea formulata impotriva acelei persoane. Deoarece au ajuns la o intelegere si vor sa se impace.
M-ar fi interesat un model.
Daca citeati cu atentie raspunsul meu, va explicam ca aveti nevoie de o PROCURA SPECIALA, (cu datele de identificare ale dvs. , cu ce anume sunteti imputernicita sa faceti si cu nr. de dosar).
Nu va trebuie model, stie cel de la consulat ce sa faca.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

In urma cu 11 ani, am dat o procura speciala fratelui meu sa ... dumitrucera dumitrucera In urma cu 11 ani, am dat o procura speciala fratelui meu sa ma reprezinte intr-un proces de partaj succesoral, aceasta procura fiind trimisa din ... (vezi toată discuția)
Ajutati ma va rog cu un raspuns estrela2126 estrela2126 fratele meu traia in concubinaj cu o femeie,locuind sporadic la ea.la un moment de furie pe fondul alcolului ,femeia nefiind acasa el i-a spart un geam si a ... (vezi toată discuția)
Model de imputernicire pentru minori Skillevel Skillevel Buna seara tuturor! Sunt cetatean roman stabilit in Grmania de cateva luni si vreau sa-mi aduc sotia si copilul ( 2 ani si 8 luni) din Spania. Dar am nevoie ... (vezi toată discuția)