Buna seara, ajutati-ma, va rog cu un model de imputernicire, pe care trebuie sa mi-o faca fratele meu care este in strainatate, pentru a retrage in numele lui plangerea penala formulata impotriva unei persoane.S-a dat termen la judecatorie pentru a aduce aceasta imputernicire..
Va multumesc anticipat.
Nu dvs. intocmiti aceasta imputernicire, ci fratele dvs.
Acesta va merge la consulatul Romaniei din tara respectiva si va semna acea procura speciala de reprezentare pe numele dvs. , procura pe care o va trimite in tara pentru dvs.
Luati totusi legatura cu un avocat, fiind dosar penal, este putin mai complicat.
Multumesc pentru raspunsul dvs, insa tin sa mentionez ca mi-a mai facut fratele o imputernicire la notar, insa este o imputernicire generala, iar judecatorul a spus ca trebuie o imputernicire in care sa fie mentionat clar, ca pot sa retag in numele fratelui plangerea formulata impotriva acelei persoane. Deoarece au ajuns la o intelegere si vor sa se impace.
M-ar fi interesat un model.
Daca citeati cu atentie raspunsul meu, va explicam ca aveti nevoie de o PROCURA SPECIALA, (cu datele de identificare ale dvs. , cu ce anume sunteti imputernicita sa faceti si cu nr. de dosar).
Nu va trebuie model, stie cel de la consulat ce sa faca.