avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 763 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general expertiza contabila
Discuție deschisă în Contabilitate în general

expertiza contabila

Buna ziua,
Am doua intrebari:
1. Cine plateste onorariul expert intr-un dosar penal in care politia considera necesara expertiza?
2. La convocarea intr-o expertiza contabila judiciara eu ca reclamant am dreptul sa cer copii dupa actele pe care paratul le pune la dispozitia expertului? ( si invers) Ce articol de lege este aplicabil?
Cel mai recent răspuns: otto2007 , utilizator 21:26, 24 Aprilie 2008
se poate plati de catre ambele parti.
aveti dreptul de a cere copii ...
Organul de urmarire penala stabileste cine plateste onorariul expertului. Cat despre accesul la acte sigur ca aveti.
in baza carui articol de lege ii cer paratului sa imi dea copii dupa actele pe care le pune la dispozitia expertului? Si daca refuza?
otto2007 a scris:

in baza carui articol de lege ii cer paratului sa imi dea copii dupa actele pe care le pune la dispozitia expertului? Si daca refuza?

din cate am inteles d-voastra cereti expertiza. DA?
Atunci expertul este obligat sa anexeze in copie la Raport documentele care fac obiectul expertizei.
Expertul nu este obligat sa anexeze copii dupa documente la Raport ci trebuie sa specifice ce documente au stat la baza efectuarii raportului. Vezi Ordonanta 2/2000.

Alte discuții în legătură

Expertiza contabila otto2007 otto2007 X-(Buna ziua, sunt reclamant intr-un dosar civil si am platit onorariul expert pt o expertiza contabila . Vreau sa va intreb: cum considera expertu ... (vezi toată discuția)
Expertizã greºitã. posibilitate refacere expertizã. luciana468 luciana468 Cum pot recupera banii de la expertul pe care l-am angajat în proces şi a favorizat prin raport pe pârât, modificând datele din tabelul parcelar emis de ... (vezi toată discuția)
Expertize judiciare elena13 elena13 Trebuie sa fac o expertiza judiciara. Partile in proces sunt persoane fizice. O parte in proces este actionar majoritar la o firma SA. Obiectivele pe care le ... (vezi toată discuția)