avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 437 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Falsificare semnatura pe contract
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Falsificare semnatura pe contract

Subsemnatul, persoana fizica, am incheiat un contract cu un furnizor de servicii telefonice si internet, persoana juridica. Incepand cu luna iulie 2010 am constatat ca pe facturi apare alt numar de contract iar valoarea si conditiile prestarii serviciilor s-au modificat. Dupa mai multe reclamatii verbale si in scris, furnizorul mi-a trimis prin e-mail copia unui nou contract datat iunie 2010 in care semnatura mea este falsificata in mod grosolan (nu seamana nici din avion!). Cum ar trebui sa procedez pentru a reveni la conditiile contractului initial si pentru a fi sanctionat exemplar un astfel de abuz ?Multumesc.
Cel mai recent răspuns: giony18 , utilizator 16:24, 8 Iunie 2011
faceti o plangere penala pentru fals
Multumesc. La procuratura sediului comerciantului sau la procuratura domiciliului meu ?

la parchetul de pe linga judecatoria de care apartineti cu domiciliul
Din dorinta de a castiga mai mult foarte multi provideri aplica astfel de metode.
Din partea mea nu trebuiesc iertati si loviti cu tot ce se poate (legal vorbind).
Exemplu : provider-ul X (de telefonie mobila ) iti tranteste o oferta in genul ca poti vb nelimita in retea sau cu anumite numere (numere favorite ).
Dar daca te uiti mai atent pe un astfel de contract undeva spre finalul contractului scrie foarte mic "in limita a x minute"
Ei numesc asta marketing ..=D>=D>=D>
Grija mare la contracte,cititi cu atentie!!!
:offtopic:

Nu,asta nu este politica de marketing,asta este smecherie romaneasca.
Cat de straini sunt de Romania baietii astia,in afaceri devin" cei mai buni romani"

Alte discuții în legătură

Violarea intimitatii amadeutza amadeutza Buna ziua, as dori sa ma ajutati si pe mine in urmatoarea chestiune: Eu posed un calculator personal cu o conexiune la internet , la o retea de cartier. Am ... (vezi toată discuția)
Violare corespondenta - penitenciar utilizatorx utilizatorx Buna ziua! Poate ca nici nu trebuia sa pun intrebarea la aceasta sectiune...ci mai degraba la o revista... As vrea sa intreb...ce se poate intampla daca un ... (vezi toată discuția)
Unde se depune plangerea penala -la parchet sau la politie? LuchianSeb LuchianSeb Buna ziua. Nu am facut si nu am depus niciodata o plangere penala si de aceea sunt foarte nelamurit cu privire la institutia catre care trebuie inaintata si ... (vezi toată discuția)