Va aduc in atentie doua articole din legea 76/2002 privind sistemul asigurarilor pentru somaj si stimularea ocuparii fortei de munca.
Art. 10. - (1) Angajatorii au obligaţia să comunice agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă judeţene, respectiv a municipiului Bucureşti, denumite în continuare agenţii pentru ocuparea forţei de muncă, în căror rază îşi au sediul, respectiv domiciliul, toate locurile de muncă vacante, în termen de 5 zile lucrătoare de la vacantarea acestora.
(2) Furnizorii de servicii de ocupare acreditaţi au obligaţia de a comunica lunar agenţiilor pentru ocuparea forţei de muncă în a căror rază îşi au sediul date privind numărul şomerilor mediaţi şi încadraţi în muncă.
Art. 113. - Constituie contravenţie următoarele fapte:
a) necomunicarea lunară a locurilor de muncă vacante prevăzute la art. 10;
Cum ar trebui sa interpretez aceasta contraventie?
Angajatorul este obligat sa informeze posturile vacante in termen de 5 zile si este suficient, sau e necesar sa faca si o informare lunara catre ANOFM?
Buna ziua.
Depinde cum priviti lucrurile
Sunteti angajator? atunci va incadrati la art.10 1
Daca sunteti firma acreditata de plasare forta de munca va incadrati al 10.2
intr-adevar fiind angajator ma incadrez la articolul 10 (1)...nelamurirea mea vine din formularea articolului 113 a...unde nu se specifica cui i se adreseaza respectiva contraventie, angajatorului sau firmei acreditate de plasare forta de munca...
nu se face o alte referire cu privire la nerespectarea articolului 10 (1)...
intrucat obligatia mea este descrisa la 10 (1), art 113 a imi aduce o obligatie suplimentara sau nu (acolo se vorbeste in mod expres de o comunicare lunara)?
Pai zau ca nu va mai inteleg acum. daca sunteti angajator ce lagatura aveti cu punctul 10.2?
Pentru punctul 10.2 dumneavoastra nu aveti nici o obligatie deoarece nu va includeti aici.