avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 838 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... problema cu vecinii
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

problema cu vecinii

Buna ziua,

Vecinii de sub mine mi-au facut reclamatie la politie ca ii deranjaza copilul ca alearga prin casa, politia mi-a lasat o instintare in usa, cu un nr de telefon, am sunat, am dicutat cu ei le-am explicat care e situatia si au inchis reclamatie, fara a se mai deplasa la domiciliu. Copilul este in varsta de trei ani, e un copil normar, chiar nu exagereaza cu alergatul, dc alearga din sufragerie la el in camera sa ia o jucarie sau ceva. Ma terorizeaza la fiecare miscare in bloc bate in calorifer si in tavan la orice ora , pretinzand ca eu fac galagia. Copilul este la gradinita de la ora 9.00-18.30 , iar 90% din weekenduri mergem la bunici. Vine la usa mea si face scandal, copilul e f speriat de toate tipetele, sandalurile si bocanelile. Ce pot sa fac? Unde sa ma adresez?

Multumesc,
Cel mai recent răspuns: Mariana Apostol , utilizator 12:43, 31 Ianuarie 2011
Acoperiti zona cu o mocheta mai groasa.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neintelegeri cu vecinii mihamiha22 mihamiha22 Buna ziua, va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema.Locuiesc la etajul 4 al unui bloc si la etajul 3 am niste batrani pe care ii deranjeaza si apa ... (vezi toată discuția)
Probleme cu vecinii care au copii jovana jovana Buna ziua, locuiesc intr-un bloc, constructie 2009, la etajul 2, iar deasupra mea locuieste o familie care are 2 fete...4 si 2 ani parca....de cand a ... (vezi toată discuția)
Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. de aproximativ ... NicolTudor NicolTudor Vecini gălăgioși, copii care aleargă prin casă. De aproximativ 2 ani, am o problema cu vecinul de deasupra mea, care are 2 copii. În fiecare zi fac ... (vezi toată discuția)