avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 541 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Inchidere punct de lucru intreprindere individuala
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Inchidere punct de lucru intreprindere individuala

ce documente trebuie pentru inchiderea unui punct de lucru la o II
cerere tip luata de la ONRC, certificat constatator in original care ramane la ei si alte detalii mai poti cere acolo.
Mergeti la ORC cu C.I. si stampila si completati un formular pt.inchiderea punctului de lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Preschimbare certificat de inregistrare scorus69 scorus69 Buna ziua va rog mult de tot sami spune ti cat ma costa taxele la ONRC pentru preschimbare certificat de inregistrare cu noul cod CAEN si inchidere punct de ... (vezi toată discuția)
Sediu social just.rain just.rain Daca o firma isi muta sediul social dintr-un birou in altul, dar la aceeasi adresa (in aceeasi cladire), trebuie facute formalitati suplimentare (hot aga), sau ... (vezi toată discuția)
Inchidere punct de lucru tatianato tatianato Buna ziua! Am si eu nevoie de o informatie.Am inchis punctul de lucru si vreau sa stiu ce demersuri trebuiesc facute. (vezi toată discuția)