avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 843 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Contencios administrativ sau ... Somatie si titlu executoriu pentru impozit 2007-2010; ...
Discuție deschisă în Contencios administrativ sau probleme juridice cu autorităţile, contravenţii

Somatie si titlu executoriu pentru impozit 2007-2010; teren instrainat in 2005

Luna aceasta am primit de la Primaria Voluntari o somatie, insotita de titlu executoriu, pentru plata impozitului 2007-2010, pentru un teren instrainat de mine in 2005 catre o persoana juridica. La momentul instrainarii impozitul era platit la zi si evidenta ca dupa instrainare nu mai datoram impozit pe terenul respectiv.
La numarul de telefon mentionat in Somatie nu raspunde nimeni iar pe site-ul primariei nu sunt trecute alte date de contact.
Legat de aceasta situatie am doua intrebari:
1) Care este cea mai buna cale de a instiinta primaria ca nu datorez sumele mentionate in somatia dansilor, astfel incat sa am si eu dovada acestei instiintari?
2) Ce cai de atac am impotriva celor care m-au somat fara sa verifice in prealabil situatia?
Cel mai recent răspuns: ContSters178043 , utilizator 11:58, 31 Ianuarie 2011
Conform Legii nr.571/2003, calcularea impozitului sau taxei pe teren se faca in baza declaratiei contribuabilului ! El declara pe propria raspundere, ca are teren si tot el declara instrainarea luisi scoaterea de la impunere !!
Partea ce s-a prescris trebuie sa o achitati, restul , pentru martie 2006 pana in prezent, faceti dovada vanzarii si solicitati sa calculeze cumparatorului !! Mergeti la primarie cu actul de vanzare cumparare .

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce acte imi trebuie sa scoat masina de la impozit sau sa o radiez dani3ls dani3ls salut acum ceva timp am cumparat o masina am facut contract de vanzare cumparare cu proprietaru eu am fost si am declarato la impozit dar nu am trecuto pe ... (vezi toată discuția)
Titlu executoriu cmnop cmnop Buna ziua.Multumesc anticipat pentru raspuns.Am primit anul acesta luna iulie o somatie insotita de un titlu executoriu emise de o primarie pentru neplata ... (vezi toată discuția)
Scoaterea din evidentele fiscale a unui bun imobil interactiv interactiv ce se intampla daca nu scot din evidentele fiscale un bun imobil? am vandut in urma cu 5 luni un imobil si nu am avut timp sa-l scot din evidentele fiscale ... (vezi toată discuția)