avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 947 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... inspector resurse umane autorizat ca PFA
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

inspector resurse umane autorizat ca PFA

Poate inspectorul de resurse umane desfasura activitate economica in mod independent pe domeniul relatii de munca si organizare. Daca da, cu ce CAEN si ce documente ii sunt necesare autorizarii. Specific ca nu ma intereseaza notarea in carnetele de munca, pentru care este necesara certificarea din partea ITM. As vrea sa pot factura spre ex: intocmire reglament intern, regulament de functionare si organizare, fise de post etc. Exista forma legala pentru a face asa ceva?
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: caniculesei , utilizator 15:59, 15 Ianuarie 2011
Asi dori sa-mi spuneti care sunt pasi pt a da examenul la itm pt stampila.
Eu am termjinat cursurile si doresc sa-mi iau stampila
Intrati pe site-ul ITM gasiti toate detaliile acolo
Ultima modificare: Joi, 26 Noiembrie 2009
Smart Contab Expert S.R.L., Contabil
eu sunt PFA pe relatii de munca. Am facut un curs la ITM si am lucrat cativa ani ca Inspector resurse umane, apoi mi-am facut PFA in acest domeniu. Codul CAEN este 7490 - Alte activitati profesionale, stiintifice si tehnice (relatii de munca). Aici m-au incadrat cei de la Reg. Comertului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pentru activitati specializate in domeniul securitatii si sanatatii in munca Catalin Haseru Catalin Haseru Care cod CAEN (v2008) ar fi cel mai potrivit pentru o societate care isi propune (printre alte servicii) sa presteze servicii specializate de Securitate si ... (vezi toată discuția)
Caen pentru calcul salarii si depunere declaratii ianliana ianliana stie cineva ce caen trebuie pentru activitate de clacul salarii si depunere declaratii sau orice alte prestai servicii resurse umane? Multumesc (vezi toată discuția)
Mru vs iru SLuiza SLuiza Buna ziua, am atestat pe ambele specializari, respectiv Manager resurse umane, Inspector resurse umane, in actul constitutiv am trecut doar codul caen 783 ... (vezi toată discuția)