Buna ziua , am terminat facultatea anul trecut ,specializarea administratie publica,am tot incercat sa ma angajez atat in sistemul public cat si ce privat ,avand in vedere starea sistemului nostru de stat m-am axat pe cel privat ,insa am intampinat tot felul de piedici , de la lipsa experientei la tipul de profesie ,acum vin cu intrebarile :
-se poate lua in considerare practica de specialitate pe care am facut-o in timpul facultati ca experienta
-ce profesie mai exacta ai de cand ai terminat facultatea si ce profesii mai pot ocupa
Va multumesc , si astept orice sfat sau indrumare !
pai daca dmv ati terminat administratie publica pe diploma de licenta va da un statut si anume ca sunteti licentiat in administratie publica sau nustiu ce denumire......experienta din timpul facultatii e si nu e recunoscuta depinde de angajator...si anume ca experienta trebuie sa apara in cartea de munca mai bine spus in Cv...nu vreau sa va descurajez dar sunt multe persoane care au terminat o facultate cu un anumit profil si lucreaza cu totul si cu totul in alt domeniu asa ca ....incercarea moarte nu are ...nu va descurajati capul sus ca ve-ti gasi dmv ceva de munca pe masura...suscces
Da sunt licentiat in stiinte administrative ,nu stiu ce sa mai cred , de descurajat cam sunt ca m-i s-au inchis ceva usi in fata ,da asta ma motiveaza si vreau sa aflu mai multe de la persoane care au habar si ma poate ajuta , de fel sunt optimist si stiu ca e loc de mai bine !
Multumesc pentru cele spuse mai sus , sunt deschis si sper sa imi gasesc pana la urma locul :D
Deci pana la urma ,fara experienta nu pot sa lucrez in administratie publica sau la societati comerciale , astept totusi ceva raspunsuri sau idei care sa ma ajute pe viitor ca momentan stau pe loc si nu e bine ca in loc sa aprofundez si sa capat experienta mai degraba uit tot ce am invatat asta ma enerveaza la culme in tara asta , birocratia asta de maro ca sa zic asa , am terminat o facultate si de vreo 2 luni somez ca nu gasesc de munca !
Citez traim in romania , si asta ne ocupa tot timpul degeaba ca tanar nu exista o legislatie sa te ajute cumva numai sa-ti puna piedici !
Nu sunteti in somaj? Trebuie sa tineti legatura cu fortele de munca,pentru ca in administratie slaba nadejde de angajare.De ce ? Pentru ca trebuie sa plece 7 persoane din sistem ca sa poti angaja 1.Asta e politica.Pana una alta cautati sa va angajati ca altceva,sa faceti 6 luni vechime.Din pacate e greu.