avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 575 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... ÎMPÃRÞIREA RATEI LA BANCÃ DUPÃ DIVORÞ
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

ÎMPÃRÞIREA RATEI LA BANCÃ DUPÃ DIVORÞ

Din 2002 am trăit în concubinaj cu fostul meu soţ 4 ani. În iulie 2006 ne-am căsătorit civil. Căsătoria a durat 3,11 luni. Nu au rezultat copii în timpul căsătoriei şi am divorţat de comun acord în luna ianuarie 2011. În iunie 2007, fostul meu soţ a făcut o refinanţare la banca la care mai făcuse un împrumut în 2005. Împrumutul şi refinanţarea au fost NUMAI pe numele lui, eu nefigurând ca şi coplătitor. Acum, fostul soţ vrea să ne judecăm, pentru a plăti rata la bancă amândoi. Obiectele pe care le-am plătit cu banii împrumutaţi de la bancă sunt acum în posesia fostului meu soţ. Ce mă sfătuiţi să fac pe mai departe? Se merită să îmi angajez avocat ?
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
doina136, utilizator

Alte discuții în legătură

Datorii comune mancipri mancipri IN TIMPUL CASATORIEI APROXIMATIV IN LUNA MARTIE 2006, AM FACUT PE NUMELE MEU DOUA IMPRUMUTURI IN BANCI PENTRU NEVOILE FAMILIEI . IN 15 IUNIE 2006 FOSTA SOTIE A ... (vezi toată discuția)
Divort si "partaj" paganas paganas va salut sunt casatorit de 4 ani si vreeau sa divortez din motive foarte bine intemeiate dar inainte de a face asta vreeau sa intreb daca ratele la banca vor ... (vezi toată discuția)
Datorii bancare mariana2506 mariana2506 Buna seara. In luna iulie 2012 am divorata de sot, impreuna avem un copil de 5 ani.Sotul joaca toti banii la jocurile de noroc. Pe perioada casatoriei sotul a ... (vezi toată discuția)