avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 691 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Prescriptie
Discuție deschisă în Executare silită

Prescriptie

Dupa intreruperea cursului prescriptiei la o executare silita inceputa de Autoritatea Nationala Vamala, de cand incepe sa curga un nou termen de prescriptie? De la data ultimului act de executare? Sau de la 1 ianuarie al anului urmator?
Cel mai recent răspuns: reby , utilizator 15:42, 1 Februarie 2011
Detaliati situatia dvs.
Ultima modificare: Marți, 1 Februarie 2011
Radu Gabrian, Mediator
Am introdus o masina in tara dar nu am platit taxele vamale pentru aceasta. In aul 2001 mi s-a emis un act de dispozitie de plata pentru taxele vamale si s-a inceput executarea silita. La data de 07.01.2005 am primit o somatie de plata urmand ca de abia la data de 01.07.2010 sa mai primesc o alta somatie de plata.
Nelamurirea mea este daca nu cumva a intervenit prescriptia de la data de 07.01.2005 pana la 01.07.2010?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cand si in ce conditii se prescrie o datorie la o firma de recuperare creante? antieos antieos Buna ziua! Am facut prin 2002 un imprumut la [EDITAT] pe numele meu, dar banii au fost utilizati de catre tatal meu, cu conditia ca el va plati ... (vezi toată discuția)
Termen prescriptie zallyna zallyna Simpla somatie din partea creditorului, fie ea din partea unei banci sau a fiscului, intrerupe termenul de prescriptie? (vezi toată discuția)
Intampinare somatie de plata valery valery O persoana a fost data in judecata prin intermediul somatiei de plata ptr neplata unor facturi de apa pe perioada martie 2006-octombrie 2006. Consider ca sunt ... (vezi toată discuția)