avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 280 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general studentii platesc la casa de pensii
Discuție deschisă în Contabilitate în general

studentii platesc la casa de pensii

poate cineva sa imi spuna daca sunt student la zi intr-o universitate de stat si vreau sa imi fac PFA mai sunt obligat sa platesc la casa de pensii 222 lei pe luna care am inteles ca este minim
Cel mai recent răspuns: Elena Perianu , Traducator autorizat 01:25, 1 Februarie 2011
Dupa cum ti s-a raspuns in alta postare, trebuie sa platesti - orice suma incasata se impoziteaza in zilele noastre. Nimeni nu scapa ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ce platesc studentii care au pfa linuxx linuxx ar putea cineva sa imi spuna ca student la zi intr-o universitate de stat ce trebuie sa platesc obligatoriu in fiecare luna sau daca exista ceva avantaje ... (vezi toată discuția)
Cheltuieli infiintare/desfiintare pfa 2011 linuxx linuxx buna, sunt intr-o perioada de proba la o societate de asigurari de viata si pentru a putea lucra in continuare pentru ei ma obliga sa imi fac PFA. ar putea ... (vezi toată discuția)
P.f.a.-uri sunt obligate sa plateasca pensiile? lupearobertmihai lupearobertmihai As dori sa stiu daca eu ca PFA sunt obligat sa platesc la casa de pensii, pentru pensia de limita de varsta? (vezi toată discuția)