avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale revotarea hotarare AGA societate pe actiuni
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

revotarea hotarare AGA societate pe actiuni

Buna ziua,
Va rog sa-mi spuneti daca un actionar poate solicita Adunarii generale extraordinare a actionarilor convocarea unei noi adunari extraordinare pentru a reveni asupra votului prin care a fost deacort cu transformarea formei juridice a societatii din societate pe actiuni in societate cu raspundere limitata.Va multumesc

Alte discuții în legătură

Transformare sa in srl ciolpi ciolpi ce valoare au actiunile mele daca o societate SA se transforma in SRL? (vezi toată discuția)
Beneficii sau dimpotriva pierderi in cazul schimbarii formei juridice a unei societati in calitate de actionar stgabipol stgabipol sunt actionar la o societate comerciala pe actiuni.detin 1% din actiunile totale ale societatii.actionarii acestei firme sunt in numar de 2 persoane:eu si ... (vezi toată discuția)
Agoa sa AnnaM AnnaM Pentru adoptarea legala a hotararii generale a actionariulor a unei societati pe actiuni ce procent trebuie sa fie prezent din totalul de 100 % din actiuni? (vezi toată discuția)