avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 492 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... cand credeti ca se va acorda a doua transa din sumele ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

cand credeti ca se va acorda a doua transa din sumele cuvenite ca despagubiri prin legea 290/2003

am o mare problema financiara (cine nu are?) si sunt foarte interesata de subiectul propus.poate este cineva in masura sa-mi spuna, pe alte cai nu am reusit sa aflu nimuc.
Cel mai recent răspuns: ContSters59477 , utilizator 23:07, 20 Iulie 2008
POtrivit art.18 din Normele de Aplicare ale Legii 290/2003, intlnim 3 situatii:
1. Compensatii < 50,000-suma se achita integral
2.Compensatii intre 50,001 si 100,000 suma se achita in 2 transe: 60% in primul an si 40% in anul urmator.
3.Cuantum compensatii 100,001...suma se achita in 2 transe pe parcursul a 2 ani: 40% in primul an si 60% in anul 2.

Asdar, depinde de data cand vi s-a achitat prima transa...
Ultima modificare: Duminică, 20 Aprilie 2008
Radu Popescu, Avocat
e adevarat ca exista lege dar am auzit foarte multe persoane care asteapta.
exista o agenie infiintata in acest sens, dar ...degeaba!#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita pascu dumitru pascu dumitru cum poate fi executata anrpavand o hotarare definitiva a curtii de apel privind despagubiri la legea 290/2003 (vezi toată discuția)
Legea nr. 290/2003 - vreau sa dau anrp in judecata tumy tumy Am o hotarire pe legea 290/2003. In martie 2012 trebuia sa primesc prima transa de 40% din despagubire. Nu am primit acesti bani si intentionam sa dau anrp in ... (vezi toată discuția)
Acordarea compensatiei banesti - legea nr.9/1998 juli_silvia juli_silvia In legea nr.9/1998, cu modificarile si completarile ulterioare, se stipuleaza ca acordarea compensatiilor banesti stabilite se face esalonat in doua transe, pe ... (vezi toată discuția)