avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 665 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... admitere INM
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

admitere INM

Buna seara,

Imi poate spune si mie cineva daca pentru admiterea la Institutul National al Magistraturii trebuie sa ai o medie generala minima obtinuta in cei 4 ani de studiu la Facultatea de drept? In regulamentul lor nu vad specificat asa ceva, doar ca trebuie sa iei minim 7 la concursul organizat de ei.
Cel mai recent răspuns: sorinaaaa , utilizator 21:06, 31 Ianuarie 2011
nu exista conditie cu privire la media generala
Multumesc frumos pentru raspunsul prompt.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Admitere scoala nationala de grefieri septembrie 2010. allyynnutza allyynnutza Buna ziua. As vrea sa stiu daca are cineva idee despre admiterea la scoala natioanala de grefieri din septembrie 2010. Pe site-ul csm-ului, in calendarul ... (vezi toată discuția)
Se pregateste ceva ............ Varga Lorant Varga Lorant Stie cineva ce se pregateste, cei de la INM toate ziua fac adrese catre CSM pt. modificarea examenului in anul 2007, desi pe undeva nu inteleg din cate stiu in ... (vezi toată discuția)
Bursa facultate de drept si inm ilenuka ilenuka buna seara la toti:) numele meu este ileana,am 17 ani si as vrea sa imi raspundeti la o intrebare. eu imi doresc foarte mult sa fac o cariera in magistratura ... (vezi toată discuția)