avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 417 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... legea nr 210/31.12.1999 privin concediul maternal este ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

legea nr 210/31.12.1999 privin concediul maternal este valabila?taticii isi pot lua 15 zile lucratoare libere?

este valabil atestatul de absolvire a cursului de puericultura?
Cel mai recent răspuns: ContSters42179 , utilizator 20:21, 31 Ianuarie 2011
Da, poate in conditiile prezentate sa ia 15 zile in termen de doua luni (art.2 alin.2) de la nasterea copilului.
Ultima modificare: Luni, 31 Ianuarie 2011
ContSters42179, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Curs puericultura mihailccc mihailccc Managerul de resurse umane spune ca adeverinta pentru acest curs, ca sa fie valabila, ar trebui emisa dupa ce se naste copilul, mie doctorul de familie mi-a ... (vezi toată discuția)
Concediu parental alinailie alinailie Buna ziua!As vrea sa stiu daca concediul parental se acorda si tatilor care nu sunt casatoriti legal cu mama copilului,cum este cazul meu si al partenerului ... (vezi toată discuția)
Cate zile libere se dau pentru nasterea unui copil? Corina271 Corina271 Buna seara! Cate zile libere se dau pentru nasterea unui copil? 3 zile? sau 5 zile? (vezi toată discuția)