avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1026 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... CSA-raspuns nefavorabil
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

CSA-raspuns nefavorabil

Buna seara! Am mai scris acum cateva zile "Abuz si neplata dauna casco".
Azi am primit raspunsul scris CSA, unde scrie ca este o asigurare facultativa,deci un contract intre doua parti si ei nu au competenta. I-am si sunat pe cei de la CSA si mi-am dat seama de cine e pe acolo dupa cum s-a raspuns "da domne CSA-ul suntem, care-i problema?" M-am simtit de parca am sunat la seful stanei sa reclam ca e branza stricata. Credeam ca acolo sunt niste oameni amabili care te ajuta, te indruma, nu o adunatura de romani clasici de partid pusi de Parlament sa-si mai bata un pic joc de lume. Chiar nu au competenta pe daune Casco? Sau sa ma resemnez ca si ei sunt de-ai statului si am de suferit o noua pierdere din cauza ca stau in Romania? Chiar ultima optiune este instanta, adica vreo cativa ani de tribunal, o groaza de bani si poate la final un alt raspuns nefavorabil? Nu de alta, dar sunt apolitic si nu am nici bani de dat spagi, in schimb societatile de asigurari au. Va rog ajutati-ma!
Cel mai recent răspuns: imremotors , utilizator 23:21, 1 Februarie 2011
Cea mai buna solutie este sa solicitati ajutorul unui avocat, acesta va va putea spune cu siguranta daca puteti castiga in instanta. In principiu, daca indatoririle asiguratorului sunt enuntate clar in contract si este evident din actiunile lor ca au incalcat contractul, atunci veti avea castig de cauza.
Dar pana la urma asiguratorul cat timp are la dispozitie pentru cercetari sau mai bine zis de la depunerea ultimului document (cererea de despagubire) mai poate invoca efectuarea de cercetari daca acest lucru nu a fost avizat anterior?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rca BOBY25 BOBY25 am o problema cu bcr asigurari.am fost implicat intr-un accident rutier,am facut constatare amiabila,baiatul a recunoscut ca este vinovat,am deschis dosar pe ... (vezi toată discuția)
Cat se poate tergiversa pe casco? Ion53 Ion53 Buna ziua!As vrea sa stiu cat de mult se poate tergiversa un dosar de dauna pe casco,tinand cont ca in conditiile generale ale contractului de asigurare scrie ... (vezi toată discuția)
Abuz si neplata dauna casco imremotors imremotors Buna ziua! In data de 02.11.2010 am avut un accident (am derapat cu dubita firmei si am intrat in sant). In data de 05.11.2010 s-a deschis dosarul de dauna pe ... (vezi toată discuția)