avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 693 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale infiintare srl
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

infiintare srl

va rog sa ma ajute cineva.
- unde gasesc model de statut si act constitutiv pentru srl?
- cate coduri de activitati se pot pune in statut, la infiintare srl?
- pentru fiecare cod trebuie platit taxa?cat e?unde se plateste?
- cat ma costa infiintarea unui srl,cap coada si cat dureaza?
Cel mai recent răspuns: M_d , utilizator 11:22, 23 Aprilie 2009
maty_anayd a scris:

eu am infiintat firma in urma cu doua luni si jumatate,cheltuielile ma ajuns la aproximativ 1200 lei,toate documentele pt firma le poti avea dupa aproape o luna ,nu-i chiar atat de greu sa poti infiinta o firma,important sa ai vointa.

Cheltuielile la ONRC au fost de 1200 de lei??? Firma pe care ai infiintato era societate cu raspundere limitata (S.R.L.) sau societate pe actiuni (S.A.)? Sincer mi se pare cam mult cat ai platit, in conditiile in care eu stiu ca pt infiintarea unui S.R.L. se plateste maxim 550 de RON...
Se pare ca unul vorbeste doar despre taxe si celalalt despre toate cheltuielile.
Asa ca inainte de a ne mira daca-i mult sau putin, ar fi bine de stiut despre ce vorbeste fiecare, ca sa nu-i inducem pe altii in eroare.
dragilor,suma de 1200 reprezinta un calcul total al infiiintarii unui SRL,de la cererea de rezervare a denumirii firmei pana la ultima declaratie de functionare.mentionez ca funtioneaza pe constructii si este platitoare de tva(pe intelesul tuturor).nu vreau sa va dezamagesc cu aceasta suma,dar aceasta-i realitatea.nu va mai luati dupa toate RECLAMELE FALSE... eu am crezut odata si m-am inselat,ajunsesem la un moment dat sa imprumut bani de la prieteni ,sa pot finaliza totul.
maty_anayd a scris:

dragilor,suma de 1200 reprezinta un calcul total al infiiintarii unui SRL,de la cererea de rezervare a denumirii firmei pana la ultima declaratie de functionare.mentionez ca funtioneaza pe constructii si este platitoare de tva(pe intelesul tuturor).nu vreau sa va dezamagesc cu aceasta suma,dar aceasta-i realitatea.nu va mai luati dupa toate RECLAMELE FALSE... eu am crezut odata si m-am inselat,ajunsesem la un moment dat sa imprumut bani de la prieteni ,sa pot finaliza totul.

De ce a costat 1200 si in alte parti costa mai putin?
posibil sa coste mai putin in alte zone,dar aici la mine ,in ALEXANDRIA, acesta-i pretul . daca mai pun stampilele,facturierul,chitantierul.........,contabilul,ne indepartam mult de 1200 lei.

Alte discuții în legătură

Inregistrare fiscala srl just.rain just.rain dupa efectuarea procedurii de infiintare srl la registru comertului, care sunt formalitatile necesare in vederea inregistrarii fiscale a societatii? m-ar ... (vezi toată discuția)
Transformare srl-d in srl robert_11 robert_11 Buna ziua. Am un SRL-D cu 5 coduri CAEN. Doresc adaugarea de alte noi coduri. Conform legislatiei, SRL-D are maxim 5 coduri, daca mai adaug, ma transform in ... (vezi toată discuția)
Buna ziua - infiintare librarie yonut yonut Buna ziua... Am si eu o intrebare....Avem spatiul si mobilierul necasar pentru o librarie (tipografie)....as vrea si eu sa stiu cat costa si ce acte trebuie ... (vezi toată discuția)