avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 862 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Salarii salarizarea insotitorilor persoane cu handicap
Discuție deschisă în Fiscalitate - Salarii

salarizarea insotitorilor persoane cu handicap

Asa dupa cum se stie, salariul insotitorilor inainte de 01.07.2010 era 705 lei, dupa diminuarea cu 25 % a ajuns la 600 lei intrucat in urma diminuarii salariul era sub minimul de atunci. Incepand cu 01.01.2011 ce salariu vor avea (670 sau 690) #-o
Cel mai recent răspuns: Adrian Marin , Consilier juridic 21:34, 1 Februarie 2011
Buna dimineata !
670 lei , vedeti normele metodologice de aplicare a legii nr. 285/2010 .
Mai exact ma puteti ajuta pentru ca am discutii cu secretara din primarie si ea zice ca ar fi inteles de CJ ca trebuie sa fie 690 iar eu zic la fel ca dvs 670. Exemplul dat in norme este cu unsalariu la care se adauga un spor si de aceea este interpretabil....
Buna seara !
Din pacate este atat de interpretabil , aveti dreptate , azi am fost la un curs pe salarizare si nu am putut ajunge la o varianta certa tocmai pt faptul ca exemplul din normele metodologice continea si acel spor ... avand in vedere insa faptul ca in luna octombrie salariul era de 600 lei (minim pe economie) se inclina mai mult spre varianta cu 690 lei ...in cele din urma ...#-o

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cu cat va creste salariul minim, fara sporuri? Andrei92 Andrei92 De exemplu un salriu format din salariu de incadrare 630 Ron si spor de vechime (gd.4) , fara alte sporuri in afara, este de 756 Ron, asta in iunie 2010. Dupa ... (vezi toată discuția)
Salarizare kumpel kumpel Are cineva rabdare sa analizeze cu atentie si sa explice daca e corect cum s-au aplicat cele 2 majorari tuturor salariilor cu 8% respectiv 7,4% (care au avut ... (vezi toată discuția)
Salariul minim functionar public ionascu2011 ionascu2011 care este valaorea salariului minim pe economie pt un functionar public din administratia locala (vezi toată discuția)