avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 874 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... explicatie hotarare judecatoreasca
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

explicatie hotarare judecatoreasca

In urma unui partaj judiciar care s-a incheiat printr-o tranzactie,am primit hotararea judecatoreasca care printre altele mentioneaza ca e cu recurs nespecificand termenul. Intrebarea mea este peste cat timp pot sa pun hotararea definitiva?
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Elena Bostina , Avocat 10:24, 1 Februarie 2011
Termenul de recurs este de 15 zile de la comunicare. Daca nicio parte nu declara recurs in acest termen, atunci, dupa expirarea lui hotararea devine irevocabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozitare partaj imobiliar nerantula nerantula Buna ziua! Am nevoie de ajutor in rezolvarea urmatoarei probleme: - in data de 27.09.2007 s-a pronuntat hotararea judecatoreasca de divort si tranzactia de ... (vezi toată discuția)
Termen pentru legalizarea deciziei dupa apel kdoina2007 kdoina2007 Va rog sa-mi spuneti, care este termenul pentru a cere legalizarea deciziei dupa apel in procesul de partaj, in conditia in care am primit comunicarea deciziei ... (vezi toată discuția)
Hotarare definitiva ioasaf ioasaf Buna ziua ! Va rog daca ma poate ajuta cineva cu pasii care trebuie urmati pentru ca o hotarare judecatoreasca sa ramana definitiva. In urma unui proces ... (vezi toată discuția)