avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 458 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Impozite, taxe şi timbrul de ... Asigurari de sanatate la persoane cu handicap
Discuție deschisă în Impozite, taxe şi timbrul de mediu 2013. Legalitate şi interpretare juridică

Asigurari de sanatate la persoane cu handicap

De mai multa vreme incerc sa aflu care este adevarul despre contributia la asigurarile de sanatate a persoanelor cu handicap. Cred ca in acest moment exista in vigoare legi contradictorii care nu fac deloc lumina in aceasta privinta. De exemplu, conform legii 448 / 2006 persoanele cu handicap au dreptul la asistenta medicala in mod gratuit. La incadrarea in munca aceste persoane constata cu amaraciune ca trebuie sa plateasca aceste contributii catre asigurarile de sanatate, ca orice persoana absolut normala incadrata in munca. Astfel nu mai inteleg care este gratuitatea de care beneficiaza persoanele cu handicap conform legii 448 / 2006.#-o
Multumesc anticipat pentru lamuriri!
Cel mai recent răspuns: Robert26ro , utilizator 16:15, 18 Ianuarie 2012
As vrea si eu sa stiu la ce se refera acel articol 10 din L448/2006 care prevede asistenta medicala gratuita. Eu personal inteleg ca nu ar mai trebui platite contributiile la asigurari de sanatate, dar ...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata asigurarilor de sanatate in cazul persoanelor cu handicap care sunt pfa iosif_stroia iosif_stroia Conform ordinului 262/2002 al Ministerului Sanatatii si al Casei Nationale de Asigurari de Sanatate,publicat in MO nr.839 din 21 nov.2002,art.1,\"persoanele ... (vezi toată discuția)
Drepturi persoana cu handicap psorinp psorinp doresc sa stiu daca este legal ca in cazul unei persoane cu handicap care este si pensionara de invaliditate sa nu aiba dret la medicatie gratuita ... (vezi toată discuția)
Acordare bilete de tratament persoane cu dizabilitati alexandrina46 alexandrina46 Buna ziua. Am ales astazi, sa ma adresez dvs.in speranta ca ma veti putea ajuta sa rezolv urmatoarea speta. Sunt pensionara cu ... (vezi toată discuția)