avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 447 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... care sunt pasii?
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

care sunt pasii?

Va contactez in legatura cu o problema a socrului meu.A fost instiintat de la APIA ca i s-a sistat subventia pentru animale,care se da acum din fonduri europene.Mergand la prefect in audienta si acesta interesandu-se de aceasta problema s-a ajuns la concluzia ca de vina e primarul comunei si l-a sfatuit sa faca o contestatie.Unde se face asa ceva si care sunt pasii de urmat?Trebuie sa dea primaria sau APIA in judecata?

Alte discuții în legătură

Incalcare oug 34/2013 justinn justinn Buna ziua. Va rog, daca puteti, sa va expuneti parerea asupra urmatorului subiect: Conform OUG 34/2013, primariile aveau obligatia sa concesioneze ... (vezi toată discuția)
Masura 141. va rog sa ma lamuriti anca.patri anca.patri Buna ziua! Dorim sa accesam fonduri prin masura 141, dar am o problema. Detinem o livada de 29 ari meri, iar cand am declarat terenurile pt subventie la Apia, ... (vezi toată discuția)
Cum pot afla cine îmi ia subvenție de la apia pe pământurile moștenite? giv giv Buna ziua. Am mostenit diverse suprafete de teren de la tatal decedat si de la fratii bunicului cand mostenitorii acestuia au dezbatut mostenirea prin ... (vezi toată discuția)