#-o In cazul unui accident auto cu masina fara ITP,se mai poate constata in cazul unui proces cauza accidentului daca intre timp respectivul proprietar si-a reparat masina? Accidentatul sustine si intentioneaza sa demonstreze cu martori ca accidentul s-a produs din cauza starii tehnice a auto.X-(
nici un martor nu poate dovedi ca o defectiune tehnica este cauza unui accident. singurul mod este expertiza tehnica a masinii insa aceasta a devenit imposibila in urma reparatiilor.
=D>In acest caz pot fi considerat vinovat de efectuarea reparatiilor? Ca urmare a accidentului mi s-au retinut talonul si nr masinii, pe care nu le puteam obtine decat prin RAR, ori vizita la acestia presupune starea tehnica a masinii buna, drept ptr care a trebuit sa-mi repar masina:P
B-)Dovada emisa de politie se refera la pagubele suferite in urma accidentului. Reparatiile<pe care oricum le-am efectuat in particular>,constau in mai multe, incepand de la vopsit,frane,directie...,doar trebuia sa merg la RAR;)
Verificare
lungu nicolae
mi-a expirat verificarea la masina ,am mers sa imi fac verificarea,din pacate trebuia sa revizuiesc un defept ceea ce mi sa spus ca in termen de 30 zile am ... (vezi toată discuția)