avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1133 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... CAT MA COASTA INFINTAREA UNUI PFA?
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

CAT MA COASTA INFINTAREA UNUI PFA?

:help:BUNA ZIUA!
As-i dorii sa stiu ce implicatii financiare , are infintarea unui PFA, pe domeniul de service electrocasnice de exemplu.,si de ce acte doveditoare am nevoie.
Iar dupa infintare ce obligatii financiare am ?
Va multumesc anticipat.
:help:
Cel mai recent răspuns: ContSters22713 , utilizator 20:29, 1 Februarie 2011
Cheltuielile ocazionate de infiintarea unui PFA sunt de aproximativ 200 ron. Detalii infiintare aici: [ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intemeiere firma gabifir gabifir Sunt student la Matematica-Informatica Babes Bolyai Cluj Napoca. Vreau sa imi deschid o firma de reparatii PC , intretinere retele ... etc. As dori sa stiu ... (vezi toată discuția)
pfa - infiintare yony yony buna, as dori sa stiu mai multe detali despre infiintarea unui PFA : ce acte trebuie,cam cat dureaza infiintarea PFA, firme din brasov care se ocupa de ... (vezi toată discuția)
Pot reinfiinta pfa cu acelasi obiect de activitate? Talida Covaci Talida Covaci Daca PFA a fost radiat din oficiu pentru neschimbarea Codului CAEN, poate fi reinfiintat cu acelasi obiect de activitate? De asemenea, as dori sa stiu, daca ... (vezi toată discuția)