avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 578 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... director general
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

director general

CIM pentru "director general societate comerciala" - COR: 121011 poate fi facut pe 4 ore/zi, 20ore/saptamana, sau trebuie facut doar pe 8 ore/zi

Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: adelaida_07 , utilizator 19:04, 1 Februarie 2011
Poate fi incheiat cu fractiune de norma.
Sunteti SRL sau SA?
nicoleta_lungoci a scris:

CIM pentru "director general societate comerciala" - COR: 121011 poate fi facut pe 4 ore/zi, 20ore/saptamana, sau trebuie facut doar pe 8 ore/zi

Va multumesc!

Intrebarea imi aminteste de o adevarata disputa cu privire la cate ore sunt necesare unui director sa conduca o societate............

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Cod cor in noul revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema,am angajat pe functia de director comercial o pers din data de 11.11.2010,implicit in revisal cu ... (vezi toată discuția)
Cod cor_director firma (srl) claudia_d claudia_d Buna ziua, Am o nedumerire: se poate angaja cineva pe codurile din COR (actualizat) pe 121012/ 121005/ 121011/ 121029...? Intreb pentru ca toate fac parte din ... (vezi toată discuția)