avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 645 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... cod cor in noul revisal
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

cod cor in noul revisal

Buna ziua,as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema,am angajat pe functia de director comercial o pers din data de 11.11.2010,implicit in revisal cu cor:121017,cei de la itm au modificat pe cim-ul respectivului "director general la soc.comerc"(pe atunci te duceai cu cim la ITM)....cand am preluat vechiul revisal a ramas cor-ul acelasi,nu l-am schimbat...Intrebarea mea este ce e de facut,sa schimb cor:121017 cu cor:112011-director general soc.comerc?si sa trec la data producerii efecte,data de 11.11.2010 si atunci la raport per salariat cum va aparea?Va multumesc,astept un raspuns
Cel mai recent răspuns: Arion Ramona , utilizator 08:41, 15 Noiembrie 2011
Faceti corectie si introduceti codul COR corect ... 121011 - director general societate comercială
Arion Ramona a scris:

Buna ziua,as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema,am angajat pe functia de director comercial o pers din data de 11.11.2010,implicit in revisal cu cor:121017,cei de la itm au modificat pe cim-ul respectivului "director general la soc.comerc"(pe atunci te duceai cu cim la ITM)....cand am preluat vechiul revisal a ramas cor-ul acelasi,nu l-am schimbat...Intrebarea mea este ce e de facut,sa schimb cor:121017 cu cor:112011-director general soc.comerc?si sa trec la data producerii efecte,data de 11.11.2010 si atunci la raport per salariat cum va aparea?Va multumesc,astept un raspuns

Director comercial (112017) e una iar director general la societate comerciala (112011) e cu totul alta....cantariti bine inainte de a face modificarea...
Ultima modificare: Luni, 14 Noiembrie 2011
leuca_luminita, utilizator
Multumesc pt raspunsuri,sper sa nu fie nici o problema,o sa corectez codul cor cu data cand a fost facut cim-ul.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor revisal 5.0.8 alfredcostanda alfredcostanda Va rog sa imi spuneti si mie care este codul cor pentru director general sc din revisal 5.0.8 ca nu am gasit . Multumesc ! (vezi toată discuția)
Cor - functia de director general la o asociatie trusty trusty Presedintele asociatiei noastre vrea sa fie trecut in cartea de munca \"director general\". Eu am gasit director general in COR doar pentru societati ... (vezi toată discuția)
Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)