avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 973 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... COR - functia de director general la o asociatie
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

COR - functia de director general la o asociatie

Presedintele asociatiei noastre vrea sa fie trecut in cartea de munca "director general". Eu am gasit director general in COR doar pentru societati comerciale si regii autonome. Ce pot sa fac? Cum sa il trec in cartea de munca? Pana acum a fost director proiect.
Cel mai recent răspuns: trusty , utilizator 21:25, 11 Septembrie 2009
il treceti in carnetul de munca cu functia de "director general" iar in Revisal ii puneti codul de "director general societate comerciala" adica 121011

codul va foloseste sa-i puteti face moficarile in revisal iar cu functia ii rezolvati solicitarea.
Daca in organigrama asociatiei este cuprinsa si functia de director general atunci se poate face modificare functiei prin incheierea unui act aditional a c.i.m. .
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod cor director sa nadia_odagiu nadia_odagiu va rog sa ma ajutati - nu stiu ce cod are in cor postul de director SA, acolo gasesc numai director SC (vezi toată discuția)
Cod cor in noul revisal Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,as dori sa ma ajutati in legatura cu o problema,am angajat pe functia de director comercial o pers din data de 11.11.2010,implicit in revisal cu ... (vezi toată discuția)
Director girbeaionicavioleta girbeaionicavioleta Potrivit CAEN exista postul de \"director\" si ce pozitie are in cod? (vezi toată discuția)