avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 347 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme juridice în afaceri - ... contracte inchiriere spatii comerciale
Discuție deschisă în Probleme juridice în afaceri - contracte între profesionişti

contracte inchiriere spatii comerciale

pe ce perioada se poate inchiria UN SPATIU COMERCIAL ,PENTRU A FI LEGAL ACEL CONTRACT.
Cel mai recent răspuns: Av. Emil-Mihail Tatu , Avocat 15:58, 1 Februarie 2011
Pe orice perioada doriti.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Fals in acte??? selena1720 selena1720 Buna seara, Problema mea este urmatoarea... In decembrie 2013 am inchiriat un spatiu pentru a putea deschidea o cafenea bar/club.. Cand am dorit sa inaintez ... (vezi toată discuția)
Inchiriere spatiu de la o firma care ulterior a fost trecuta sub administrare juduciara NICOLAE LAMBRU NICOLAE LAMBRU Buna ziua, In urma cu 6 luni am inchiriat un spatiu comercial destinat alimentatiei publice (restaurant) de la admininstratorul unei alte societati ... (vezi toată discuția)
Constructie spatiu comercial pe teren inchiriat gabriell86 gabriell86 buna ziua! Am nevoie de consilierea dumneavoastra in privinta unui lucru. pentru ca proprietarulunui teren nu doreste sa-l vanda doresc sa inchiriez acel teren ... (vezi toată discuția)