avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1166 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Nulitate act administrativ
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Nulitate act administrativ

Buna ziua,
Va rog frumos sa formulati pareri cu privire la urmatoarea problema
In ordinul de concediere pe care l-am primit de la angajator, este invocat un contract de munca, care nu exista in realitate.
Deci a fost "desfaxut" un contract de munca ce nu a fost anterior incheiat
Este, in aceste conditii, ordinul de concediere NUL de drept ?

Va mai rog sa-mi indicati libk-uri care trateaza problema nulitatii actelor administrative

Multumesc mult
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:48, 1 Februarie 2011
Nu exista nulitate de drept in aceste conditii . Ia trebuie consttata de instanta
Sunteti personal contractual sau functionar public?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Nu mi s-a facut contract de munca! jaguarxkr jaguarxkr Am fost numit prin ordin in 2009 si nici pana in prezent nu am semnat un contract de munca. Va rog sa-mi comunicati daca exista alta forma de incadrare in ... (vezi toată discuția)
Data "faptei" de hartuire la locul de munca godspeed godspeed Buna seara. Intr-o decizie de clasare a unei sesizari de hartuire la locul de munca, comisia de disciplina a unei institutii publice invoca neindeplinirea ... (vezi toată discuția)
Daca s-a facut recurs, inainte de acesta nu trebuia sa primesc acasa hotararea de la prima instanta? miha6809 miha6809 [i]Pe data de 20.10.2010 am castigat procesul conform celor de mai jos :[/i] 15/09/2010 termen pentru a se lua cunoştinţă de întâmpinareşi ... (vezi toată discuția)